Изследват мозъка на Шуми

Тревогата около шампиона продължава


В момента се провеждат изследвания и снимки на засегнати области на мозъка на Михаел Шумахер. Лекарите искат да преценят дали е дошло време да събудят шампиона от комата. Съществува голяма опасност, че все още може да се получат неочаквани усложнения  като кръвоизлив в мозъка или други инфекции. За момента други прогнози на медицинския екип от болницата в Гренобъл не са направени.    

 

Вече 16-ти ден Михаел Шумахер е в изкуствена кома, след като на в края на декември м.г. претърпя тежко падане на ски в курорта Мерибел. Според германския вестник "Билд" състоянието на 7-кратния световен шампион във Формула 1 няма промени от последното съобщение, съобщи БТВ. Опасност за живота му все още съществува, въпреки, че лекарите в Гренобъл преди седмица съобщиха, че състоянието му е стабилно.    

 

Кога отново може да се очаква нова официална информация за здравословното състояние на Шумахер не е ясно. Желанието на роднините му е новините около състоянието му да бъдат оставени за тях и да не бъде изнасяна информация в медиите. Тревогата за Михаел Шумахер продължава.


Мариана Маркова | 2014-01-13


Добави в Svejo