Хидраплениш

Eкспертът в грижата за ставите и кожата


Бръчки, увиснала кожа, скованост и болка в ставите...всичко това е продиктувано от понижения с възрастта синтез на колаген и хиалуронова киселина. Като най-разпространеният белтък в човешкото тяло, колагенът изгражда съединителната тъкан и отговаря за нормалното състояние на кожната структура, сухожилията, ставния хрущял, органите, костите и др. Колагенът е „слепващият” клетъчните елементи компонент и колкото по-голям е недостигът му в тялото, толкова по-„увиснали” и „изкривени” ставаме.

 

Нашите тела произвеждат колаген в основния слой на дермата. Нека си представим, че колагенът е матрак, а нашата външна обвивка – епидермисът – чаршаф. Когато колагенът („матракът”), започне да се разрушава, се нарушава целостта и на нашата обвивка – кожата ни („чаршафа”). Тези негативни процеси могат да бъдат забавени само и еднствено с допълнителен прием на колаген и хиалуронова киселина. Но не какъв да е колаген, а истински, качествен, натурален, напълно усвояващ се колаген, чието действие е доказано в годините.

 

Единствено Хидраплениш покрива тези високи изисквания – продуктът с единствената по рода си с научно-патентована формула, наречена BioCell колаген ®. Ефикасността и безопасността на BioCell колаген ® в поддържането на здрави стави и красива кожа, са доказани при повече от 20 независими клинични проучвания!

 

Съставът на Хидраплениш представлява биологично-активна матрица, предоставяща няколкостепенна защита за ставите и кожата. Продуктът съчетава хидролизиран колаген с ниско молекулно тегло, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Патентованата BioCell CollagenTM технология отличава Хидраплениш от всички останали продукти със съдържание на колаген и хиалуронова киселина. Действието на продукта е оценено в множество рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания върху хора. Всички те са проведени в съответствие с добрата клинична практика и доказват, че приемът на Хидраплениш води до значително подобрение в състоянието на ставите, кожата, косата и ноктите.

 

Едно от изследванията, проведени върху действието на Хидраплениш, показва удивителни резултати. В него участват 16 пациенти с болки и дискомфорт в ставите, които в продължение на 8 седмици трябвало да приемат по 2 g BioCell колаген ® (Хидраплениш) дневно. В края на терапията се оказва, че състоянието на участниците се подобрило с цели 40%!

 

Клинично доказано е още, че Хидраплениш (BioCell колаген ®) дава удивителни резултати и върху кожата само след 12-седмичен прием. Установено е, че приемът от 1000 mg Хидраплениш (BioCell колаген ®) дневно води до значително редуциране на бръчките и фините линии, като заедно с това кожата бива хидратирана в дълбочина.

 

Съставът на Хидраплениш е изцяло натурален и не носи риск от странични ефекти. Клиничните данни за безопасността и ефективността на Хидраплениш са изнесени в различни медицински издания, едно от които е и Journal Of Food And Chemical Toxicology.

 

Формулата на Хидраплениш (BioCell колаген ®) използва колаген тип II, извлечен от пилешки хрущял на гръдната кост. Хрущялът е много чист източник, освободен от кръв, за разлика от други животински части, от които се извличат колаген тип I и III. Това е много важно, тъй като редица заболявания, бактерии, вируси, приемани стероиди или антибиотици минават именно през кръвта. Колаген тип II се намира предимно в хрущяла, където естествено съжителства с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, в чиста среда без кръв.

Хидраплениш (BioCell колаген ®) е произведен по специална, патентована технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза и стерилизация. Всичко това - с цел осигуряване на 100% качество и безопасност.

Хидраплениш (BioCell колаген ®):

- Укрепва хрущяла и ставните структури;

- Подпомага смазването на ставите;

- Връща комфорта при движени;

- Осигурява всички абсолютно необходими вещества, които подобряват състоянието при различни увреждания на хрущяла;

- Увеличава нивата на хиалуронова киселина около 60 пъти;

- Намалява сухотата и лющенето на кожата с около;

- Хидратира кожата в дълбочина;

- Редуцира бръчките и фините линии;

- Подпомага производството на кератин, следствие на което се подобрява състоянието на косата.

 

Хидраплениш (BioCell колаген ®) притежава статут GRAS, според който производствените процеси са в съответствие с добрата производствена практика (GMP – Good Manifacturing Practices). BioCell колаген ® (Хидраплениш) се използва от милиони хора по света, още от 1997 г насам.

 

Хидраплениш е продукт на Nature’s Way, USA – лидерът в производството на здравословни продукти. Хидраплениш се предлага в аптеките!


Ехограф | 2014-03-05


Добави в Svejo