Суматоха с дарения за ЧРД на Джако

Флашмоб събира пари за „Майчин дом”, там не знаят


Суматоха настана с обявения за тази вечер пред НДК флашмоб по случай рождения ден на Майкъл Джексън. Организаторите обявиха, че концертът ще бъде благотворителен, а средствата ще бъдат дарени за закупуване на апаратура за УАГБ "Майчин дом".

 

„По повод излязлата в медиите информация за благотворителен концерт за 55-ия рожден ден на Майкъл Джексън, със средствата от който ще се закупува апаратура за УАГБ „Майчин дом”, ръководството на болницата заявява, че не е уведомена за тази инициатива. Нито един специалист от здравното заведение не е оторизиран да събира пари за обявената кампания”, се казва в официално изявление на здравното заведение.

 

Благотворителен концерт и флашмоб по повод 55-я рожден ден на Краля ще се състои за първи път в България. Събитието е пред НДК от 19 часа днес. В проявата ще се включат много балетни формации и фенове. На концерта изпълнителите ще представят както песни от репертоара си, така и някои от най – големите хитове на Джако.Рожденият ден на Краля на попа се отбелязва по цял свят, а със събитието пред НДК и България ще стане ще стане част от почитането на покойния музикант, който днес трябваше да навърши 55 години.

 


Филип Филев | 2013-08-29


Добави в Svejo