Еротичен скандал в НЕК

Голи фотоси подпалиха жиците на компанията


Еротичен скандал разтресе Националната електрическа компания (НЕК). В основата му стоят моделът Елена Бончева и завистлива колежка. Красавицата станала обект на гнева им, защото се твърди, че се подписвала под заплата от 3000 лева.

 

Елена Бончева се снимала за множество еротични мъжки списания. Снимките ѝ разпространи в своя профил във "Фейсбук" възмутена дългогодишна служителка на компанията.

 

"От 2-3 седмици на етажа, на който работя, се разхожда нова колежка. Момичето е на около 24-25 години и наистина е много красиво. Разпитах колежките и се оказа, че е назначена като технически сътрудник в управление „Обществени поръчки". Разбрах, че се казва Елена Бончева и реших да я чекна в Google. И тогава вярно изпаднах в шок – Еленчето се оказа еротичен модел, снимал се за доста мъжки списания“, постна заядливата служителка в социалните мрежи. Според нея очевидно новите ръководители на НЕК са решили да презаредят „системата", като пуснат малко „високо напрежение" в родната енергетика“.

 

Сексолози: Няма драма с назначението

 

Лекари сексолози пък коментираха, че няма драма еротични модели да работят в сериозни компании. "През деня мъжете плакнат очите на работа, а вечер се прибират при жена си с разпалено въображение", обясниха спецове в любовните отношения.

 

От НЕК потвърдиха, че при тях има служител с такова име. По думите на Христина Стоянова, пресаташето на НЕК , Елена Бончева работи като секретарка в дружеството. Стоянова категорично отрече във фирмата да са давани по 3000 лева заплата. "Има човек с такова име при нас. Назначена е като технически сътрудник със срок за изпитване 6 месеца. Но не мога да потвърдя, че жената с фотосесия от "Плейбой" е същата, която работи при нас. Не смятам, че това трябва да бъде истерично разнасяне по медиите”, заяви пресаташето пред Нова ТВ. По думите на Стоянова, за заемане на длъжност „технически секретар” не е необходимо висше образование.


Виолета Христова | 2013-10-22


Добави в Svejo