Кобилкина брани Елена от НЕК

Топсексоложката осъди предразсъдъците


Снимка: natalia.bgТопсексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина застана зад красавицата Елена Бончева, която преди няколко дни подпали с еротичен скандал жиците на Националната електрическа компания (НЕК). В социалните мрежи от фалшив профил бяха публикувани голи фотоси на чаровната дама, която работи като технически секретар в компанията. Още тогава ehograf.info се свърза с водещи сексолози за коментар. Те успокоиха, че няма драма еротични модели да работят в сериозни компании. "През деня мъжете плакнат очите на работа, а вечер се прибират при жена си с разпалено въображение", заявиха спецове в любовните отношения.

             

„Който е безгрешен, да хвърля камъни по голото момиче от НЕК“, заяви днес пред Нова ТВ и Кобилкина, която отново подкрепи женската разкрепостеност и сексуална еманципация.

 

Според украинката дори изневярата не може да бъде сложена на „гилотината“. „Става дума за отношения между двама души. Те трябва да седнат, да поговорят, да изяснят защо се стига до там“, коментира сексоложката. Тя заяви, че за сериозна връзка няма сериозна възраст. „Най-добре е жената да си хване сериозно гадже след 30-35 години. А за мъж – след 40-45 години. До тогава трябва да смятаме, че мъжете вече са „пораснали“ и са готови да създадат семейство“, каза Кобилкина.


Михаил Стефанов | 2013-10-24


Добави в Svejo